İstanbul Üniversitesi Hititoloji Ana Bilim Dalı’nın düzenlediği Hititoloji Konferansları kapsamında, 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü İ.Ü. Fakültesi Hititoloji İhtisas Kitaplığı 112. no’lu odada Çiğdem Maner, “Konya Ovası’nın Güneydoğusunda KEYAR Yüzey Araştırması: Bölgenin Tunç ve Demir Çağı Yerleşimleri Üzerine Düşünceler” başlıklı konferans  verecektir.

Sempozyum

37. Uluslararası Kazı, Araştırma ve Arkeometri Sempozyumu 11-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Çiğdem Maner, “Konya Ereğlisi Yüzey Araştırmasının (KEYAR) 2014 Arazi Sezonu” başlıklı araştırma sonucunu 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü sunacaktır.

Sempozyum programına buradan ulaşabilirsiniz.

KEYAR Logo

9. ANAMED Yıllık Sempozyumu 6-7 Aralık 2014 tarihlerinde Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırmaları Merkezi’nde gerçekleşti.

Çiğdem Maner, “Ereğli Bölgesi’nde Tunç ve Demir Çağları’nda Bağlantılar ve Ağlar” başlıklı bildirisini 6 Aralık Cumartesi günü sunmuştur.

Sempozyum programına buradan ulaşabilirsiniz.